Velkommen til fagmessen
A la Carte 2025

Grieghallen, Bergen 29. – 30. oktober

  • Oppdater deg, gjør gode avtaler og treff mange bransjefolk på kort tid!
  • Bredt utvalg av leverandører fra hele landet
  • Egen øl-, vin- og brennevinsavdeling
  • ASKO Bergencup og Årets sjømatkokk

Utstillerne på messen består av leverandører som presenterer et bredt utvalg og gode tilbud på mat, drikke, møbler, interiør, kjøle- og fryseutstyr, dekketøy og mye mer. Vi har også en egen avdeling for alkoholholdige drikker.

Her samles matinteresserte, kokker, leverandører og bransjefolk fra hele landet for faglig påfyll, god mat, nettverksbygging og konkurranser. 

Arrangementet  byr på en unik mulighet til å oppdatere deg på siste nytt, møte bransjen og kanskje til og med gjøre noen gode avtaler? Er du innehaver, daglig leder, driftsleder, kjøkkensjef, restaurantsjef, hovmester, kokk, kantinebestyrer, hotellsjef, husøkonom eller ansatt i institusjon, serverings- eller overnattingsbedrift. Da er dette arrangementet for deg! 


ASKO Servering Bergencup vil avholdes inne på messeområdet under A la Carte messen 2025.

Grieghallen i Bergen
29. – 30. oktober 2025

Åpningstider
Onsdag 29. kl 10 – 17
Torsdag 30. kl 10 – 15
(Alkoholavdeling åpner kl 11.00 begge dager)

Det er gratis inngang, men alle besøkende må være forhåndspåmeldt.

Sted
Grieghallen
Edvard Griegs plass 1
5015 Bergen

Arrangør

Teknisk arrangør
MESSESELSKAPET AS
Dronningensgate 12, 3. etasje,
7011 Trondheim
www.messeselskapet.no
shm@messeselskapet.no

Ønsker du å bestille standplass?
Klikk her